Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Radikale Venstre Billund Kommune

”Vi vil så gerne ha’ du bli’r lidt længere”

vi vil så gerne ha’ du bli’r lidt længere” – kendt slogan..

Hvordan overfører vi dette til Billund kommune?


  • Vi ønsker at ansatte i kommunen behandles med ordentlighed, respekt og nærvær – dette skal ske via handling ikke bare i ord.

  • Normeringer på pasningsområdet, vi skal lytte til de ansatte (og forældre her) – vi ønsker et unikt produkt og løfte overliggeren her – handling skal afspejle vision/ambition.

  • Skoleområdet, lad os nu få en ordentlig drøftelse af 2-voksenordning (2 lærere eller lærer + pædagog) - sammenholdt med antal elever per klasse.

  • Sundhedspolitik, lad os samtænke og samskabe indsatserne på dette område - fra helt unge til vores ældre borgere. 


Børnenes hovedstad skal afspejles ved handling, ikke bare i en vision - som ikke er opnåelig for borgerne i kommunen.

Vi har et muligt guldæg, og ved at sætte handling bag vores visioner – skaber vi også et grundlag for øget bosætning og at borgerne føler en endnu større stolthed over deres ”oprindelse”, og vil være kommunens ambassadører overfor kollegaer og venner udefra.  

Vi i Radikale Venstre står altid til Jeres rådighed, skriv/ring – vi ønsker dialogen. som medlem har du mulighed for at deltage på vores gruppemøder (hvor bl.a. aktuelle emner som er til behandling drøftes) 

 

På vegne af Mads Helbo & Ulrich Kristensen

 

Med venlig hilsen

Ulrich Kristensen

Byrådsmedlem for Radikale Venstre i Billund Kommune

Adr.: Lillevang 118, 7190 Billund

Tlf.: 60933758