Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Radikale Venstre Billund Kommune

Landdistriktspulje kontra elitesport

Lad mig starte med at slå fast, at jeg ønsker alt det bedste for Grindsted Speedway klub, ser også gerne løb på hjemmebanen når tiden tillader det.

At det er lykkedes borgmester Ib Kristensen at overtale et samlet økonomiudvalg på deres møde i uge 24, til at stemme for en ansøgning fra klubben på godt dkk 340.000 - finder jeg til gengæld uhørt - bl.a. på bekostning af en ansøgning fra lokalrådet i Skjoldbjerg/Almstok om renovering af Medborgerhuset.

Bag disse ansøgninger er der også indstillinger fra landdistriktsrådet, som deler de samme bekymringer som jeg.

Forvaltningen har haft bemærkninger til disse indstillinger, som jeg ligeledes står undrende overfor. At sammenligne en elitesportsklub med muligheden for at en lille forening (SKIF) kunne oprette e-sport tilbud, er ikke sagligt i min optik.

At give afslag til renovering af Medborgerhuset i Skjoldbjerg, med henvisning til nogle tidligere afslag i Hejnsvig, er heller ikke sagligt i min optik (bag disse afslag lå nogle helt andre overvejelser)

I min optik, er landdistriktspuljen beregnet til udvikling (og fastholdelse) af de mindre samfund, ikke til løbende drift/vedligeholdelse af en sportsklub. Grindsted Speedway får støtte via vores eventpulje, og det burde være herfra pengene burde komme!

Håber ikke at landdistrikterne sidder tilbage og mangler disse penge sidst på året, i de efterfølgende ansøgningsrunder (gør de nok ikke, nu hvor Medborgerhuset fik afslag)  

 

Med venlig hilsen

Ulrich Kristensen

Byrådsmedlem for Radikale Venstre i Billund Kommune

 

Adr.: Lillevang 118, 7190 Billund

Tlf.: 60933758