Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Radikale Venstre Billund Kommune

Radikal optimisme

”I det sidste år har der været en pæn aktivitet og en mindre medlemsfremgang. Men vi forventer et travlt forår og er optimistiske med hensyn til de forestående valg til EU-Parlamentet og til Folketinget” – sagde Hans Jørgen Skriver i formandsberetningen på generalforsamlingen i Radikale Venstre i Billund kommune og tilføjede: - ”og vi er klar med plakater af vores folketingskandidat Daisy Nykjær-Andersen, merchandise og øvrigt udstyr, når valget snart udskrives”.


Ved valgene til bestyrelsen var der genvalg til alle poster. Det vil sige, at bestyrelsen også i det kommende år består af Palle Frank Gaspar Refsgaard, Billund, Inger Refstrup, Billund, Dawn Marie Mortensen, Grindsted, Niels Kristian Refstrup, Billund og Hans Jørgen Skriver, Grindsted. Ulla Berg Bojesen, Billund og Mogens Hargaard, Grindsted blev valgt som suppleanter. Efter den formelle del var der drøftelse af aktuelle emner i Billund Kommune ved de to byrådsmedlemmer Mads Helbo og Daisy Nykjær-Andersen.