Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Radikale Venstre Billund Kommune

Spidskandidat Radikale Venstre Billund

Ulrich Kristensen

- 46 år

- Speditør (Searunner i Vejle)

- Gift med Tine, sammen har vi tre børn på hhv. 19, 15 og 12 år

- født og opvokset i Billund, Tine er tilsvarende født og opvokset i Grindsted - vi mødtes på handelsskolen i Grindsted.

 

Hvad bragte mig ind i politik?

En debat/beslutning i nærområdet jeg offentligt ytrede mig omkring, som skabte en interesse og nysgerrighed efter at være med til at præge udvikling i vores kommune. Gerne i en retning jeg føler jeg deler holdning med i lokalsamfundet, ved at være lyttende og omstillingsparat – intet er statisk.

 

Hvorfor ønsker jeg at blive valgt?

Jeg har investeret rigtig meget de sidste knap 4 år, ikke mindst på at lære det politiske system at kende og dele holdninger/synspunkter med borgerne (søgt en synlig profil i offentligheden) - vil gerne være med til at sætte en ny retning for vores kommune - med udgangspunkt i "frihed" til de ansatte i forvaltningen. Tro på at de kan gøre en forskel, ved at vise dem tillid, nærvær, ansvarlighed og respekt til gavn for alle borgere i kommunen - ung, ældre, handicappet, børnefamilie, enlige, erhverv, foreninger ect... - mit udgangspunkt er sund fornuft og mavefornemmelse. Samtidig står jeg på en liste blandt kandidater, med en positiv tilgang til tingene, og en nysgerrighed efter i folks bevidsthed at løfte kommunen højere op på landkortet (en stolthed blandt vores borgere om at komme fra Børnenes hovedstad - familiens bedste valg).