Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Radikale Venstre Billund Kommune

Ulrich Kristensen forlader byrådet

Til byrådsmødet d. 28. august har jeg anmodet om at få et punkt på dagsordenen, omkring udtrædelse af kommunalbestyrelsen per ultimo august.

Jeg har fået tilbudt nogle nye jobmuligheder på mit nuværende arbejde, som kræver min fulde attention/opmærksom indenfor ”almindelig” arbejdstid. Dette er derfor ikke længere foreneligt med erhvervet som kommunalpolitiker, da min tilgang til denne tillidspost er høj og aktiv mødedeltagelse. 

Heldigvis står Daisy Nykjær-Andersen som suppleant klar i kulissen, og har stor lyst til og mod på at overtog min plads, og mine poster i de udvalg jeg sidder i. Mads Helbo overtager rollen som partiets gruppeformand.

Tak for fem meget lærerige år i lokalpolitik, som har givet meget stor indsigt i den offentlig sektor. Lært meget om ikke mindst kommunikation og samarbejde. Klar over at jeg nok skuffer nogle vælgere ved denne udtrædelse, men jeg kan ikke fortsætte af to spor samtidig med at jeg har en familie, som jeg også skylder nogle timer.  

Ulrich Kristensen

Tlf: 6093 3758