Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Mads Helbo

Leder - oplevelsesvirksomhed

Emailmadshelbo@gmail.com

Billund Kommune

 

JEG VIL ARBEJDE FOR

 

• Børnenes Hovedstad som drivkraft for erhvervsudvikling, bosætning og det gode familieliv. Børnenes Hovedstad er nøglen til den fortsatte udvikling af hele Billund Kommune

 

• Stærkere samarbejde på tværs af Billund Kommune. Vi skal løfte i flok og supplere hinanden – landdistrikter, centerbyer, institutioner, foreninger m.fl.

 

• Der skal være kortere fra idé til handling. Mere handlekraft til mennesker end til systemer.

 

• Borgere og virksomheder skal inddrages mere og dybere i udviklingen i Billund Kommune. Politikerne og Rådhuset skal give plads til borgere og virksomheder i den politiske beslutningsproces. De er eksperter på virkeligheden.

 

• Respekt, manøvrerum og anerkendelse til de kommunalt ansatte og deres faglighed.

 

 

 

PRIVAT

Jeg er 39 år, bosat i Grindsted og ansat i MAGION Kultur & Idræt som eventmanager. Jeg er gift med Iben og sammen har vi to dejlige og aktive unger på hhv. 7 og 9 år. Jeg er født i Billund, har boet i Aarhus og Odense. 

 

HVORFOR STILLER JEG OP

Fordi jeg synes, at Billund Kommune står med alle muligheder for at sikre bosætning og velfærden mange år frem. 

Vi har muligheden for at skabe Børnenes Hovedstad med fyrtårnsprojekter i Billund by, høj kvalitet i dagtilbud og skoler og et levende foreningsliv – hvis vi tør føre slaget helt igennem-sammen.

 

 

 

Kommunalpolitik - 02.10.2018

Budgetforliget forpligter os på en retning

Budgetaftalen for 2019 rummer en lang række radikale mærkesager fra valgkampen i efteråret 2017. Desuden – og det er meget væsentligt – slår budgetteksten fast, at det forpligter, at være hjemsted for Børnenes Hovedstad. Men der er mere at glæde sig over i budgetaftalen for 2019. Budgetaftalen er indgået i det bredest mulige politiske fællesskab – med alle partier. Det er vigtigt for fremtidens samarbejde, mener vi i den Radikale byrådsgruppe.   Læs mere
Mads Helbo

Kommunalpolitik - 03.11.2017

Erhvervspolitikken er også vigtig

Normeringer og fritidspolitiske spørgsmål fylder forståeligt nok meget i debatten op til kommunalvalget 2017. Der er også plads til forbedringer på det område i Billund Kommune – uden tvivl. Der skal imidlertid heller ikke herske tvivl om, at et af de områder, hvor jeg som byrådskandidat og det Radikale Venstre har et ønske om at kunne gøre en forskel, handler om rammevilkårene for de små og mellemstore virksomheder i Billund Kommune. Læs mere
Mads Helbo