| Billund Radikale Venstre

Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Ulrich Kristensen

Speditør

Telefon60933758

Emailukr@billund.dk

Billund Kommune
 

Gør Danmark større
Børn, der vokser op med tro på sig selv, på verden og på fremtiden. Det er vores ambition for Danmark. Derfor vil vi styrke vores daginstitutioner, skoler og uddannelser.
Uddannelse gør Danmark større. Uddannelse giver os indsigt, udsyn og nye muligheder, så vi kan skabe vores egen fremtid. Det vigtige er ikke, om uddannelsen er lang eller kort, men at den stiller os bedre i livet.
 
Flere pædagoger
Alle børn fortjener en god start på livet. Vores børn skal møde nærvær og tryghed uanset hvilken familie de kommer fra. Det er de voksnes ansvar.
 
Derfor vil vi ansætte mange flere pædagoger år efter år. Børn har brug for voksne, der vil dem, og hvor der er tid og rum til opmærksomhed. Vi skal skrue ned for krav om afrapportering og give mere plads til leg. For hver gang vi giver et barn en god opvækst, styrker vi det menneskes muligheder i livet.
 
Mere fri og åben skole
Alle børn skal opleve, at de hører til i skolens fællesskab. De skal have tillid til hinanden og til egne muligheder. Det gælder uanset om de lærer bedst med hovedet eller hænderne. Det kræver gode rammer.
 
Derfor kæmper vi for en alsidig skoledag med mange måder at lære på og for en åben skole, der samarbejder med verden udenfor. Mindre test og kontrol, mere frihed og tillid. Skolen skal formes af de mennesker, som er i den hver dag: børn, lærere, ledere og forældre.
 
Bedre muligheder i hele landet
Uddannelse skal være for alle. Uanset hvem du er, og hvor du bor. Børn og unges fremtid skal ikke afgøres af deres postnummer.
 
Derfor skal vi have uddannelser i hele landet og ikke kun i de store byer. Og vi skal have ordentlig offentlig transport til og fra uddannelserne, så unge ikke afskæres fra deres muligheder.
 
Fremtiden skaber vi sammen. Det er et fælles ansvar at træffe de valg, der sætter retningen. Vi vil hverken til højre eller venstre, men fremad. For et større Danmark med muligheder for alle. Vi håber, du vil være med.
 

Kommunalpolitik - 10.11.2017

Billund Kommune, har penge i "banken" og ingen gæld

Vi er i en special situation i Billund Kommune, vi har penge i "banken" og ingen gæld. Hvorfor er det så at vi stadig skal tænke besparelser og effektiviseringer ind? Vi udfordrer service- og anlægsrammerne maximalt - dette er fælles aftaler mellem de 98 kommuner (via KL) og regeringen - vi kan blive straffet med en bod, ved at overskride disse aftaler (ca. samme beløb i bod, som beløb vi "vælger" at overskride med) Læs mere
Ulrich Kristensen

Kommunalpolitik - 26.10.2017

Fire stærke kandidater der gør en forskel

Kære borgere i Billund kommune,
 
Vi er et mindre parti, med fire stærke kandidater som ønsker at gøre en forskel for hele kommunen - og tænke i helheder.
 
Vi kommer med bred dækkende faglig baggrund, med kandidater med indblik i den offentlige forvaltning / det adm. system og stor foreningserfaring.
 
Læs mere
Ulrich Kristensen