Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Ulrich Kristensen

Speditør

Telefon60933758

Emailukr@billund.dk

Billund Kommune
 

Gør Danmark større
Børn, der vokser op med tro på sig selv, på verden og på fremtiden. Det er vores ambition for Danmark. Derfor vil vi styrke vores daginstitutioner, skoler og uddannelser.
Uddannelse gør Danmark større. Uddannelse giver os indsigt, udsyn og nye muligheder, så vi kan skabe vores egen fremtid. Det vigtige er ikke, om uddannelsen er lang eller kort, men at den stiller os bedre i livet.
 
Flere pædagoger
Alle børn fortjener en god start på livet. Vores børn skal møde nærvær og tryghed uanset hvilken familie de kommer fra. Det er de voksnes ansvar.
 
Derfor vil vi ansætte mange flere pædagoger år efter år. Børn har brug for voksne, der vil dem, og hvor der er tid og rum til opmærksomhed. Vi skal skrue ned for krav om afrapportering og give mere plads til leg. For hver gang vi giver et barn en god opvækst, styrker vi det menneskes muligheder i livet.
 
Mere fri og åben skole
Alle børn skal opleve, at de hører til i skolens fællesskab. De skal have tillid til hinanden og til egne muligheder. Det gælder uanset om de lærer bedst med hovedet eller hænderne. Det kræver gode rammer.
 
Derfor kæmper vi for en alsidig skoledag med mange måder at lære på og for en åben skole, der samarbejder med verden udenfor. Mindre test og kontrol, mere frihed og tillid. Skolen skal formes af de mennesker, som er i den hver dag: børn, lærere, ledere og forældre.
 
Bedre muligheder i hele landet
Uddannelse skal være for alle. Uanset hvem du er, og hvor du bor. Børn og unges fremtid skal ikke afgøres af deres postnummer.
 
Derfor skal vi have uddannelser i hele landet og ikke kun i de store byer. Og vi skal have ordentlig offentlig transport til og fra uddannelserne, så unge ikke afskæres fra deres muligheder.
 
Fremtiden skaber vi sammen. Det er et fælles ansvar at træffe de valg, der sætter retningen. Vi vil hverken til højre eller venstre, men fremad. For et større Danmark med muligheder for alle. Vi håber, du vil være med.
 

Kommunalpolitik - 18.06.2018

Landdistriktspulje kontra elitesport

Lad mig starte med at slå fast, at jeg ønsker alt det bedste for Grindsted Speedway klub, ser også gerne løb på hjemmebanen når tiden tillader det. At det er lykkedes borgmester Ib Kristensen at overtale et samlet økonomiudvalg på deres møde i uge 24, til at stemme for en ansøgning fra klubben på godt dkk 340.000 - finder jeg til gengæld uhørt - bl.a. på bekostning af en ansøgning fra lokalrådet i Skjoldbjerg/Almstok om renovering af Medborgerhuset. Læs mere
Ulrich Kristensen

Kommunalpolitik - 17.01.2018

”Vi vil så gerne ha’ du bli’r lidt længere”

vi vil så gerne ha’ du bli’r lidt længere” – kendt slogan.. Hvordan overfører vi dette til Billund kommune?
  • Vi ønsker at ansatte i kommunen behandles med ordentlighed, respekt og nærvær – dette skal ske via handling ikke bare i ord.
  • Normeringer på pasningsområdet, vi skal lytte til de ansatte (og forældre her) – vi ønsker et unikt produkt og løfte overliggeren her – handling skal afspejle vision/ambition.
Læs mere
Ulrich Kristensen